De 14e zonovergoten Kiwanis Jumping is een topeditie geworden. Een massa fervente jumpingfans volgden afgelopen weekend op de terreinen aan de Industrielaan in Grobbendonk de 3-daagse barageproeven van zo'n 800 topruiters.

De Beker voor Scholieren kreeg een opvallend sportief slot.  Lien Van Ende werd de terechte winnares.

Volle eventtenten met gastronomische hoogstandjes voor maar liefst 1.000 levensgenieters,  een knallende Horse Party tot de kleine uurtjes en een spannend ruiterfestijn: da's de Kiwanis Kempenkring jumping.

Kiwanis-protagonist en voorzitter van de commissie jumping Jo Van Ende huldigde samen met voorzitter Jef Verelst en de hoofdsponsors de winnende combinaties.

Kiwanis-voorzitter Jef Verelst : 'Deze geslaagde 14e editie legt meteen een fijne visie vast op onze sociale projecten 2011-2012.  Het is de allerbeste qua opkomst en opbrengsten van al onze jumpings.

We hebben een hecht Kiwanis-team dat ieder jaar zich opnieuw inzet voor deze jumping. Zonder hen zou het niet lukken. Ik ben terecht fier dat we onze goede doelen weer kunnen steunen. Volgende week maken we al plannen voor editie 2012.'

Voorzitter elect Eric De Belder was zondag jarig. De nodige flessen Mumm mochten niet ontbreken.

Foto's & verslag Guy Verellen / Nnieuws.